Naturlige Materialer

Her finner du artikler som beskriver materialene våre produkter er laget av

Teresa Cardillo avatar Betina Rondan Sollie avatar
11 artikler i denne samlingen
Skrevet av Teresa Cardillo og Betina Rondan Sollie

Er naturgummi allergivennlig?

Naturgummi er ikke allergivennlig. Men, vi bruker ren, naturlig, holdbar og antimikrobiell naturgummi.
Teresa Cardillo avatar
Skrevet av Teresa Cardillo
Oppdatert for over en uke siden

Er COCO-MAT madrasser veganske?

Vi kan skreddersy våre madrasser!
Teresa Cardillo avatar
Skrevet av Teresa Cardillo
Oppdatert for over en uke siden

Hva er naturgummien sine egenskaper i våre madrasser?

Naturgummi sørger for riktig elastisitet og trykkavlastning!
Teresa Cardillo avatar
Skrevet av Teresa Cardillo
Oppdatert for over en uke siden

Naturgummi - Tåreformet gave

Hvordan utvinnes naturgummi? Hvilke egenskaper gjør den eksepsjonelt egent til madrassproduksjon? Hva gjør dette for ditt sengeklima?
Betina Rondan Sollie avatar
Skrevet av Betina Rondan Sollie
Oppdatert for over en uke siden

Hestehår - Transpirerende sliter

Hvilke egenskaper er spessielt for dette naturmaterialet, og hva tilfører det madrassen?
Teresa Cardillo avatar
Skrevet av Teresa Cardillo
Oppdatert for over en uke siden

Ull – Den lune termostat

Hva er det som er spessielt med ull? Hvorfor bruker vi ren Virgin wool i våre produkter, og hva er Woolmark?
Betina Rondan Sollie avatar
Skrevet av Betina Rondan Sollie
Oppdatert for over en uke siden

Kokosnøtt fiber – Vår kjernevenn

Hvorfor bruker vi kokosnøtt fiber i våre madrasser? Hvilke egenskaper er spessielt for dette naturmaterialet, og hva tilfører det madrassen?
Betina Rondan Sollie avatar
Skrevet av Betina Rondan Sollie
Oppdatert for over en uke siden

Tang - Havets skog

Hvorfor anvendes tang i våre madrasser? Hvilken effekt har tang på vår søvn?
Betina Rondan Sollie avatar
Skrevet av Betina Rondan Sollie
Oppdatert for over en uke siden

Dun - Skaperen av drømmer

Hva er forskjell på dun og fjær? Hvilke egenskaper har dun, og hva gir den beste kvaliteten?
Teresa Cardillo avatar
Skrevet av Teresa Cardillo
Oppdatert for over en uke siden

Lavendel - Søt vuggesang

Hvilke egenskaper har denne planten og hvorfor bruker vi den i våre produkter.
Betina Rondan Sollie avatar
Skrevet av Betina Rondan Sollie
Oppdatert for over en uke siden

Kaktus - Ensom Majestet

Hvorfor bruker vi kaktusfiber i våre madrasser? Hvilke egenskaper har kaktusfiber, og hvilke fordeler tilfører den våre produkter?
Teresa Cardillo avatar
Skrevet av Teresa Cardillo
Oppdatert for over en uke siden