Tips og anbefalinger
Skal jeg velge en myk, medium eller fast madrass?

Tre ting er overordnet når det kommer til valg av fasthetsgrad ved kjøp av ny madrass. Sovestilling, kroppstype, og personlige preferanser.

Betina Rondan Sollie avatar
Skrevet av Betina Rondan Sollie
Oppdatert over en uke siden

Vi har utviklet en ny serie rammesenger, kontentinentalsenger, og madrasser som skal gjøre det enkelt og risikofritt for deg å handle seng. Alle kombinasjonene tilfredsstiller de 10 viktigste kriteriene for en seng av beste kvalitet. Valget mellom fasthetsgradene Core, Support og Comfort handler i all hovedsak om primær sovestilling, din kroppstype, og dine personlige preferanser.

Det i all hovedsak er kun to egenskaper ved madrassen som virker ødeleggende for søvnkvaliteten, og det er instabilitet og immobilitet. Ved utvikling av enkelt madrasser og kombinasjoner av madrasser, følger vi alltid det vi kaller Det Orthosomatiske Prinsipp.

Enkelt fortalt, så handler dette om å bygge opp sengen av så mange lag at vi kan tillate at madrassen tilpasser seg punktvis trykk fra din kropp uten at sengen blir instabil eller begrenser dine naturlige bevegelser under søvn. På denne måten kan vi tilby høyeste komfort uten at det går ut over de ergonomiske egenskapene.

Når du skal velge seng så handler dette i mest om din sovestilling og dine personlige preferanser. Det som er helt sikkert, er at det kan ta flere uker for deg å venne seg til en ny seng. Vi har tatt konsekvensen av dette, og sørger nå med vår 101 netters fornøyd garanti, for at du får prøve den nye sengen i ro og mak hjemme.

Forsøk den madrassen som du mener passer for deg, og ta oss gjerne med på råd før du bestemmer deg. Skulle i løpet av de første tre månedene finne ut at du enten må bytte i en fastere eller mykere madrass, så bytter vi inn madrassen uten verditap for deg. Vi gir oss ikke før du er 100% fornøyd!