Overbevist om at vår kropp (soma på gresk) naturlig vet hva som er riktig (ortho) for den, har vi utviklet elastiske madrasser som tilpasser seg kroppens fasong og kurver. Lag for lag bygger vi opp en madrass. De mange sjikt med naturmaterialer virker sammen for å gi den perfekte kombinasjon mellom elastisitet og støtte.

Så, i stedet for at din kropp må tilpasse seg metallfjærer, så får du en seng som overgir seg til kroppens kurver. Dette er selve essensen i det orthosomatiske prinsipp, og årsaken til at vi kan tilby senger med høyeste komfort uten at det går ut over ergonomiske egenskaper.

Oppbygging av vårt bestselgende madrass - Atlas:

Vi ønsker altså ikke en madrass som fjærer under deg og som føles gyngende, men en madrass som absorberer og demper dine bevegelsen. Vi bygger derfor sengene lag for lag i sjikt som jobber sammen for å gi deg den rette kombinasjon mellom elastisitet og støtte. Et lag med rågummi tilfører elastisitet, mens et lag med kokosnøtt fiber gir fasthet. Dette samspillet skaper en dempet elastisitet, og effekten gjentas flere ganger gjennom sengen.

Sengen som demper

Sengen må også gi deg sideveis støtte slik at kroppen holdes i ro gjennom natten. Hvis ikke vil våre bevegelser vekke oss fra den dype søvnen, og kvaliteten på søvnen reduseres betraktelig. Matter av kokosnøtt fiber og kaktus fiber er nøye plassert i flere tynne sjikt mellom lag av naturgummi. Dette gjør man kan velge mer ettergivende seng uten at den blir sideveis instabil eller føles gyngende.

Fant du svaret?