Alle samlinger
Å handle med Coco-Mat
Hvor kan jeg prøve en Coco-Mat madrass?
Hvor kan jeg prøve en Coco-Mat madrass?

Er det mulig å teste kombinasjoner opp mot hverandre? Kan man teste en seng en hel natt? Er det hensiktsmessig å teste før kjøp?

Betina Rondan Sollie avatar
Skrevet av Betina Rondan Sollie
Oppdatert over en uke siden

Vi legger opp til trygge sengekjøp uten at du behøver å teste seng før kjøp. Vi forstår likevel at mange ønsker å 'ta og kjenne på' produktet før en bestemmer seg.

I vårt Søvnstudio

I vårt søvnstudio i Bygdøy Alle 69, har vi alle våre sengebaser, madrasser, overmadrasser, og toppere utstilt til testing. Du booker tid med oss i chatten for å avtale en ønsket tid for test av seng.


På utvalgte Hoteller

Coco-Mat har seks egne hoteller, fire hoteller i Athen, ett på øya Serifos og ett på Santorini. Disse hotellene er så klart fullt utstyrt med Coco-Mat produkter. Ønsker du å booke overnatting på ett av disse hotellene, kan du ta direkte kontakt med hotellet, eller henvende deg til oss. I tillegg, samarbeider vi med over 5000 hoteller verden over. Det lønner seg å høre med oss før du bestiller din neste reise, og vi vil kunne anbefale deg hoteller med Coco-Mat senger og madrasser. Gå inn på vår Hotell Locator for å se hvor du kan sove i en Coco-Mat seng.


I Coco-Mat butikker

Coco-Mat har 109 butikker over hele verden. Skal du ut å reise, kan du legge turen innom en av våre butikker for en hyggelig opplevelse.

Noe av det vi synes er mest gøy og givende er å vise kunden produktene våre, og vi håper så mange som mulig legger turen innom vårt showroom. Vi mener imidlertid at test av madrass eller seng i butikk ikke gir en god indikator for hva som er rett for deg, og at den beste løsning for deg krever noe tilvenning. Norge er også et langstrakt land, og ikke alle har mulighet til å prøve før kjøp. Vi gir deg derfor mulighet til å prøve produktet i ditt eget hjem. Les mer om hvorfor under👇

Svarte dette på spørsmålet?