Selv om vi har en nettbutikk, og legger opp til at du i teorien kan fullføre en ordre uten å ha prøvd sengen, anbefaler vi at man bruker tid på å teste en seng, slik at du finner madrassen som passer akkurat deg og ditt behov. 

Showroom

I vårt showroom lokalisert i Munkedamsveien 57, 0270 Oslo, har vi alle våre sengebaser, madrasser, overmadrasser og toppere utstilt til testing. Her kan du komme på drop-in, eller booke tid med oss på forhånd dersom du ønsker å komme utenom ordinære åpningstider. 

Hoteller

COCO-MAT har 4 egne hoteller, tre hoteller i Athen og ett på Serifos. Disse hotellene er så klart fullt utstyrt med COCO-MAT produkter. Ønsker du å booke overnatting på ett av disse hotellene, kan du ta direkte kontakt med hotellet, eller henvende deg til oss. I tillegg, samarbeider vi med over 5000 hoteller verden over. Det lønner seg å høre med oss før du bestiller din neste reise, og vi vil kunne anbefale deg hoteller med COCO-MAT senger og madrasser. Se vår hotellkatalog her 

COCO-MAT butikker

COCO-MAT har 107 butikker over hele verden. Skal du ut å reise, kan du kikke innom en av våre butikker for en hyggelig søvnopplevelse. Finn våre butikker her

Husk også at du hos oss har 101 netter til å 'sove på det'. Så skulle du mot formodning ikke finne deg 100% til rette på din nye seng, tilbyr vi å bytte madrassen mot alternative ekstra kostnader dersom ny madrass er dyrere. 

Fant du svaret?