Alle samlinger
Å handle med Coco-Mat
Kan jeg bytte madrassen om jeg ikke er fornøyd med sengen?
Kan jeg bytte madrassen om jeg ikke er fornøyd med sengen?

Ja, vi tilbyr hele 101 dagers fornøydgaranti ved kjøp av Duo Madrass, Kontinentalseng, Rammeseng, samt alle våre signatursenger.

Betina Rondan Sollie avatar
Skrevet av Betina Rondan Sollie
Oppdatert over en uke siden

Vi leverer til hele Norge (og Norden), og legger opp til trygge sengekjøp uten at det er nødvendig å teste sengen i Oslo før kjøp.

Test sengen hjemme i hele 101 netter før du bestemmer deg

Det er et velkjent faktum at det tar tid å finne seg til rette på en ny seng, og svaret på om du har valgt helt rett kombinasjon får du først når du har sovet i sengen hjemme hos deg selv i noen uker.

Vi har tatt konsekvensene av dette og tilbyr våre kunder en fornøyd-garanti som varer i hele 101 netter!

Dersom du mot formodning ikke skulle finne deg til rette i din nye seng, tilbyr vi å bytte sengebase, madrass eller overmadrass slik at kombinasjon av støtte og elastisitet blir rett for deg. Du har altså hele 101 netter å teste på før du må ta et endelig valg. Dersom din nye madrass er dyrere enn din gamle, betaler du mellomlegget. I motsatt fall får du mellomlegg tilbakebetalt.

Dette gjelder kun madrasser på standardmål, og kun én gang per kjøp. Kunde må selv bekoste retur til oss. Coco-Mat betaler utkjøring av ny madrass. Vi kan arrangere transport om ønskelig, og kan vi slå sammen retur og ny levering dekker vi selvfølgelig det hele.


Svarte dette på spørsmålet?