Vi anbefaler alle som skal kjøpe sin første seng hos oss å komme innom vårt søvnstudio om de har mulighet. En får da kjent på kvaliteten og testet ulike kombinasjoner før en bestemmer seg. Med dette øker vi sjansen for at du finner din drømmeseng.

Det er et velkjent faktum at det tar tid å finne seg til rette på en ny madrass, og svaret på om du har valgt helt rett kombinasjon får du først når du har sovet i sengen hjemme hos deg selv i noen uker uker.

Vi i Coco-Mat har tatt konsekvensene av dette og tilbyr våre kunder en fornøyd-garanti som varer i hele 101 netter!

Dersom du mot formodning ikke skulle finne deg til rette i din nye seng, tilbyr vi å bytte sengebase, madrass eller overmadrass slik at kombinasjon av støtte og elastisitet blir slik du ønsker. Du har altså hele 101 netter å teste på før du må ta et endelig valg. Dersom din nye madrass er dyrere enn din gamle, betaler du mellomlegget. I motsatt fall får du mellomlegg tilbakebetalt.

Dette gjelder kun madrasser på standardmål, og kun en gang per kjøp. Kunde må selv bekoster retur til søvnstudio på Grini Mølle. Coco-Mat betaler utkjøring av ny madrass. Vi kan arrangere transport om ønskelig, og kan vi slå sammen retur og ny levering dekker vi selvfølgelig det hele.

101 netters fornøydgaranti gjelder i utgangspunkt ikke for toppere.

Fant du svaret?