Vi anbefaler alle som skal kjøpe sin første seng hos oss å komme innom vår butikk for å få hjelp til å velge riktig kombinasjon for nettopp deg. En får da samtidig testet våre madrasser og kombinasjoner før en bestemmer seg. Med dette øker vi sjansen for at du finner din drømmeseng.

Det er et velkjent faktum at det tar tid å finne seg til rette på en ny madrass, og svaret på om du har valgt helt rett kombinasjon får du først når du har sovet i sengen hjemme hos deg selv i et par uker.

Vi i Coco-Mat har tatt konsekvensene av dette og tilbyr våre kunder en fornøyd-garanti som varer i hele 101 netter!

Dersom du mot formodning ikke skulle finne deg til rette på din madrass, tilbyr vi å bytte madrassen. Du har altså hele 101 netter å teste på før du må ta et endelig valg. Dersom din nye madrass er dyrere enn din gamle, betaler du mellomlegget. I motsatt fall får du mellomlegg tilbakebetalt.

Dette gjelder kun madrasser på standardmål, og kun en gang per kjøp. Kunde må selv bekoster selv retur til søvnstudio på Grini Mølle. Coco-Mat betaler utkjøring av ny madrass. Vi kan arrangere transport om ønskelig og kan vi slå sammen retur og ny levering dekker vi selvfølgelig dett hele.

101 dagers prøvetid og bytte gjelder kun madrasser og overmadrasser, ikke sengebaser og toppere.

Fant du svaret?