Vi anbefaler alle som skal kjøpe sin første seng hos oss å komme innom vår butikk for å få hjelp til å velge riktig kombinasjon for nettopp deg. En får da samtidig testet våre madrasser og kombinasjoner før en bestemmer seg. Med dette øker vi sjansen for at du finner din drømmeseng.

Det er et velkjent faktum at det tar tid å finne seg til rette på en ny madrass, og svaret på om du har valgt helt rett kombinasjon får du først når du har sovet i sengen hjemme hos deg selv i et par uker.

Vi i Coco-Mat har tatt konsekvensene av dette og tilbyr våre kunder en fornøyd-garanti som varer i 101 dager!

Dersom du mot formodning ikke skulle finne deg til rette på din madrass, tilbyr vi å bytte madrassen. Du har altså hele 101 netter å teste på før du må ta et endelig valg. Dersom din nye madrass er dyrere enn din gamle, betaler du mellomlegget.

Dette gjelder kun madrasser på standardmål, og kun en gang per kjøp. Kunde må selv bekoste retur/utkjøring av ny madrass til vår butikk på Grini Mølle. Vi kan arrangere transport om ønskelig. Fornøyd garantien gjelder kun madrasser, ikke sengebaser, overmadrasser og toppere.

Fant du svaret?