Vi er en liten organsisasjon, og ønsker å gjøre ting enkelt og forståelig både for deg og oss. Vi tar et oppgjør ved bestilling, uansett om varen finnes i butikken vår eller om den må produseres før den kan leveres til deg. Dette reflekteres i prisen vi kan tilby og betingelsene forøvrig. 


På enkelte spesialtilvirkede senger betaler kunden for sengen, opp til seks uker før levering. Største delen av beløpet går da til å betale fabrikken og Coco-Mat sentralt for tilvirkningen. For å holde kostnader og priser nede, stiller vi ingen bankgaranti overfor betalingsformidler. Vi mottar derfor ikke oppgjøret tredjepart før etter 30 dager. 

Du skal vite at dine innskudd er sikre hos oss. Les gjerne mer om Trygg Handel hos Coco-Mat i denne artikkelen

Vi skiller ikke på om varen er kjøpt i butikk eller på nett, og gir deg 30 dagers utvidet angrerett på hyllevarer. På tilvirkningsvarer operere vi med et avbestillingsgebyr. Les mer om din rett til avbestilling og reklamasjon i denne artikkelen.

Dersom du skal bestille flere senger til et nytt hus eller hytte, eller du er en bedrift/organsisasjon som skal bestille et større parti senger, diskuterer vi gjerne delbetaling og fakturering.

Fant du svaret?