Vi er fremdeles relativt ukjent som merkevare i Norge, og referanser er viktig for at nye kunder skal føle seg trygge når de handler med oss. Vi oppfordrer derfor alle våre kunder til å skrive en anmeldelse av deres opplevelse med oss og våre produkter. Man kan skrive og/eller lese anmeldelser av oss på følgende plattformer:Google
På Google vil man kunne finne anmeldelser av ikke-verifiserte kunder, som da ikke er tilknyttet en transaksjon. Derfor er det ekstra fint om din anmeldelse inneholder erfaring med produkt.


Facebook
På Facebook vil man kunne finne anmeldelser av ikke-verifiserte kunder, ikke tilknyttet en transaksjon. Derfor er det ekstra fint om din anmeldelse inneholder erfaring med produkt.


Facebook vil noen ganger vil be en bruker om å anmelde en side de har besøkt selv om de aldri har besøkt nettstedet eller kjøpt en vare, og disse anmeldelsene kan derfor være ukvalifisert. Andre brukere av Facebook vil også ha mulighet til å besvare din anmeldelse, og du vil bli varslet direkte for å svare. 

Mange bedrifter velger å gjøre anmeldelser utilgjengelige for brukere av Facebook. Vi velger imidlertid å beholde alternativet, slik at kunder også her har mulighet til å uttrykke sin opplevelse med oss. 

Vær oppmerksom på at vi i offentlige rom ikke kan diskutere privatsaker. Dersom du ønsker å snakke med oss direkte om din opplevelse, vennligst ta kontakt med oss i chatten eller på [email protected].

Fant du svaret?