Alle samlinger
Generellt
Har Coco-Mat egen fabrikk?
Har Coco-Mat egen fabrikk?

Vi har en egen fabrikk hvor sengene blir tilvirket etter ordre fra kunde.

Betina Rondan Sollie avatar
Skrevet av Betina Rondan Sollie
Oppdatert over en uke siden


På egen fabrikk, produserer vi alle våre egne produkter. Fabrikken er plassert i Xanthi, en by nordøst i Hellas. Xanthi er kjent for å være en moderne by, rik på historie, tradisjoner og de mange severdigheter for turister. Byen kalles ofte "byen med tusen farger", og naturglade mennesker opplever byen som et uberørt paradis. Med andre ord, er det et ideelt sted for Coco-Mat å plassere vår fabrikk.

Fabrikken består av syv bygninger som sprer seg over 25 000 m2, og er langt på vei karbonnøytral, med resirkulering på hele 96%. Uten røyk og støy arbeider håndverkere og syersker tålmodig, ved å bruke metoder som respekterer miljøet og områdets økosystem. 

Her praktiserer vi et inkluderende arbeidsliv til beste for den enkelte arbeidstaker, arbeidsplassen og samfunnet. Vi fremmer like muligheter for våre ansatte, og inkluderer mennesker på tvers av etnisk opprinnelse, religiøs overbevisning, og kulturell bakgrunn. Fabrikken har arbeidere fra 11 ulike nasjonaliteter, og eksporterer egne eide butikker og franchisetakere i 20 forskjellige land (oppdatert november 2021.)

Svarte dette på spørsmålet?