Vi oppfordrer alle våre kunder til å skrive en anmeldelse av deres opplevelse med oss og våre produkter.

Man kan skrive og/eller lese anmeldelser av oss på følgende plattformer:

Google
På Google vil man kunne finne anmeldelser av ikke-verifiserte kunder, som da ikke er tilknyttet en transaksjon.

Ved å søke på COCO-MAT Oslo på Google, vil du kunne se vår informasjons boks på høyre side. Her klikker du på linken for Google-anmeldelser, og du blir da ført videre til en side der du kan skrive din egen anmeldelse.

Facebook
På Facebook vil man kunne finne anmeldelser av ikke-verifiserte kunder, ikke tilknyttet en transaksjon.

Her kan du legge inn en anmeldelse på vår side COCO-MAT Norway (https://www.facebook.com/cocomatnorway/).

Facebook vil noen ganger vil be en bruker om å anmelde en side de har besøkt - selv om de aldri har besøkt nettstedet eller kjøpt en vare, og disse anmeldelsene kan derfor være ukvalifisert. Andre brukere av Facebook vil også ha mulighet til å besvare din anmeldelse, og du vil bli varslet direkte for å svare.

Mange bedrifter velger å gjøre anmeldelser utilgjengelige for brukere av Facebook. Vi velger imidlertid å beholde alternativet, slik at kunder også her har mulighet til å uttrykke sin opplevelse med oss.

Vær oppmerksom på at vi i offentlige rom ikke kan diskutere privatsaker. Dersom du ønsker å snakke med oss direkte om din opplevelse, vennligst ta kontakt med oss i chatten eller på oslo@cocomat.no.