COCO-MAT ønsker bidra til at folk flest sover bedre. Vi har nå startet et prosjekt for å øke søvnkvaliteten, og forhåpentligvis også livskvaliteten, for mennesker som ellers har utfordringer i sin hverdag. Vi er helt avhengige av ditt bidrag i dette arbeidet. Dersom du vil, tar vi med oss din brukte seng eller madrass når vi leverer din nye. 

De av sengene og madrassene som fortsatt er av god kvalitet, leverer vi til Kirkens Bymisjon, som drifter over 70 boliger i Oslo for mennesker som ellers har utfordringer med å bo og å skaffe seg en bolig.  

"Ingen er bare det du ser" sier de i Kirkens Bymisjon

Organisasjonen jobber for at mennesker skal finne tilbake til egne ressurser, drømmer og håp. Blant de mest vanskeligstilte på dagens boligmarked, finnes mennesker som sliter med rusavhengighet, psykisk lidelse, økonomi eller isolasjon. 

"I overgang fra en situasjon uten bolig, til etablering i ny bolig, er utfordringer mange. En av utfordringene kan være knyttet til å skaffe innbo. Det er derfor kjærkomment for beboerne å kunne ta imot seng eller madrass som holder god kvalitet. Det betyr én utgift mindre på et ellers stramt innflyttingsbudsjett."

Gi din seng eller madrass et forlenget liv hos noen som vil ha stor glede av den. Foruten å hjelpe andre, bidrar din bevisste gjerning til at madrassen brukes lenger, og slik gjenbruk har også en miljøgevinst. Hvem vet? Ved å gi andre en bedre søvn sover du kanskje selv også bedre om natten?


Ta kontakt med oss i chatten om du ønsker å vite mer om hvordan vi gjennomfører levering og henting i praksis 🤗


Fant du svaret?