Etter utallige prøvenetter i forskjellige COCO-MAT senger, har jeg endelig klart å peke meg ut en favoritt blant våre sengebaser, madrasser og topmadrasser. Det var ikke et lett valg å ta, da jeg fant alle sengekombinasjonene gode og tilfredsstillende på hver sin måte. Når det er sagt, har jeg landet på en kombinasjon som vil passe meg nå, men med mulighet for oppgraderinger etterhvert. 

TRITON Sengebase - naturlig og metallfri

Jeg startet med å velge meg en base jeg likte best. Jeg tenkte som så at jeg ønsker å investere i basen, også kan jeg heller oppgradere med madrasser etterhvert. Jeg ønsket da å gå for Triton sengebase, basen over alle baser. Triton er godt egnet for alle kroppstyper. Det er ERGO-basen som er kjernen, og som gjør at sengen føles "bunnløs". ERGO-base var nytt for meg da jeg ble en del av COCO-MAT familien, men etter oppdagelsen føler jeg at ingen sengebaser kan måle seg med TRITON. Følelsen av å ligge på en sky får et nytt nivå, da man virkelig ikke kan føle bunnen i denne basen.

Jeg har alltid vært opptatt av stil og fargekombinasjoner på soverommet, og har foretrukket duse, feminine farger. Og vet du hva? Ikke bare er trekket fløyelsmykt og av organisk bumull, men TRITON sengebaser skreddersys kun for deg, og man kan velge farge på trekket, og på sømmene! Jeg har definitivt funnet min kombinasjonsfavoritt; hvitt trekk med rosa søm. 

THALASSA overmadrass

I denne omgang, ettersom jeg ønsket å gå "all in" på basen, valgte jeg å vente med madrass, og heller kun gå for base + toppmadrass. Dette er et godt alternativ dersom man ikke har mulighet til å kjøpe en 3 eller 4-lags med en gang. Thalassa overmadrass ble mitt valg. Denne overmadrassen har jeg mulighet for å få i samme trekk som Triton sengebase, slik at sengen blir harmonisk og vakker. Thalassa overmadrass har også et lag med tang mellom sine lag med naturgummi, som kan frigjøre luftveiene. På denne måten har jeg fått en seng helt etter mine ønsker; stilren, eksklusiv men med mulighet for oppgraderinger ved å fylle på med madrass og topper, mulighet for å skredersy med tanke på farger og stoffer, og sist men ikke minst en helt fantastisk seng å sove på!

XANTHIPPI Sengegavel

Rent komfortmessig er jeg meget fornøyd med valg av Triton sengebase og Thalassa overmadrass. Men, rent estetisk, ønsker jeg noe mer. Et headbord, for å sette prikken over i-en. Her gikk jeg etter rene linjer, og enkelhet, for å få den nydelige sengen frem. Xanthippi sengegavel ble da mitt valg. Den er klassisk og enkel, men også majestetisk med sitt solide treverk. Jeg valgte her 6 deler, for at gavelen skal kunne vinkles i endene og dermed også dekke nattbordene. På denne måten følte jeg sengegavelen skapte en lunere atmosfære. 

Fant du svaret?