Vi oppfordrer alle våre kunder til å skrive en anmeldelse av deres opplevelse med oss og våre produkter.

Man kan skrive og/eller lese anmeldelser av oss på følgende plattformer:

Google
På google vil man kunne finne anmeldelser av uverifiserte kunder, ikke tilknyttet en transaksjon.

Ved å søke på COCO-MAT Oslo på google, vil du kunne se vår informasjonsboks på høyre side. Der kan du finne knapper som tar deg til nettsted, veibeskrivelse eller lagre siden. Under disse knappene, finner du google-anmeldelser. Her klikker du på linken for google-anmeldelser, og du blir da ført videre til en åpen tekstboks. Her vil du kunne skrive en anmeldelse når som helst, hvor som helst.

Facebook
På Facebook vil man kunne finne anmeldelser av uverifiserte kunder, ikke tilknyttet en transaksjon.

Her kan du legge inn en anmeldelse på vår side COCO-MAT Norway (https://www.facebook.com/cocomatnorway/).

Facebook vil noen ganger vil be en bruker om å anmelde en side de har besøkt - selv om de aldri har besøkt nettstedet eller kjøpt en vare, og disse anmeldelsene kan derfor være ukvalifisert. Andre brukere av Facebook vil også ha mulighet til å besvare din anmeldelse, og du vil bli varslet direkte for å svare.

Mange bedrifter velger å gjøre anmeldelser utilgjengelige for brukere av Facebook. Vi velger imidlertid å beholde alternativet, slik at kunder også her har mulighet til å uttrykke sin opplevelse med oss.

Vær oppmerksom på at vi i offentlige rom ikke kan diskutere privatsaker. Dersom du ønsker å snakke med oss direkte om din opplevelse, vennligst ta kontakt med oss i chatten eller på oslo@cocomat.no.