Å handle med Coco-Mat
Retningslinjer for personvern

Gjensidig tillit gir varige relasjoner.

Betina Rondan Sollie avatar
Skrevet av Betina Rondan Sollie
Oppdatert over en uke siden

Coco-Mat Norse AS er et lite familieeid selskap som eies av Betina Sollie og Henrik Sollie, og du kan være trygg på at vi bryr oss om ditt personvern.

- Dine data forblir trygt hos oss, og ikke deles med andre.
- Din kontaktinformasjon vil ikke bli misbrukt i markedsføringssammenheng.
- Dine kortdetaljer håndteres av pålitelig, sikker og norsk betalingsformidler.

Vi er avhengige av din tillitt for at vi skal gjøre kjøpsopplevelsen og gleden av å ta i bruk vare best mulig. Ved å studere hvordan brukere navigerer på websiden, ved å ta vare på kjøpshistorikk, og ved å anvende moderne dialogverktøy, kan vi levere rett kvalitet, til rett tid, og med høy servicegrad uten unødvendig høye kostnader for oss eller høye priser for deg.

1. Hva gjør så Coco-Mat med din personlige informasjon?
Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøp og salgsprosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse.
Når du surfer på vår butikk, mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren og operativsystemet.
Med din tillatelse kan vi sende deg relevante e-postmeldinger om produktet eller annet vi mener du kan ha interesse av basert på vår dialog.

2. Hvordan henter vi ditt samtykke?
Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekreft kredittkortet ditt, bestill en bestilling, ordne levering eller returnere et kjøp, innebærer dette at du samtykker i at vi samler inn den og bruker den bare av den spesifikke årsaken.

Hvis vi ber om din personlige informasjon av annen grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte for ditt uttrykte samtykke eller gi deg mulighet til å si nei.

Du kan trekke ditt samtykke når som helst ved å sende å kontakte oss på [email protected].

3. Plattformen vår nettbutikk er bygd på
Vår nettbutikk er hosted av Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som muliggjør en kostnadseffektiv og hensiktsmessig forretningsløsning. Dine data lagres gjennom Shopifys datalagring, databaser og det generelle Shopify-programmet. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur. Shopify er pålagt og følger GDPR reglene.

Når du kjøper en vare vil Shopify lagre dine kredittkortdata. Den er kryptert gjennom betalingskortindustriens datasikkerhetsstandard (PCI-DSS). Dine kjøpstransaksjonsdata lagres kun så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpetransaksjonen din. Etter at det er fullført, slettes informasjonen om kjøpstransaksjonen din. Alle direkte betaling gateways overholder standarder fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene. For mer innsikt, kan du også lese Shopifys brukervilkår (https://www.shopify.com/legal/terms) eller personvernerklæring (https://www.shopify.com/legal/privacy)

4. Våre tredjeparts tjenester
Generelt vil tredjepartsleverandørene som brukes av oss, bare samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den utstrekning som er nødvendig for at de skal kunne utføre de tjenestene de tilbyr til oss. Imidlertid har enkelte tredjepartsleverandører, for eksempel betalingsgateways og andre betalingsformidlingsprosessorer, deres egne retningslinjer for personvern i forhold til den informasjonen vi må gi til dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner. For disse leverandørene anbefaler vi at du leser deres retningslinjer for personvern, slik at du kan forstå måten din personlige informasjon vil bli håndtert av disse leverandørene på.

5. Din sikkerhet
For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi alle rimelige forholdsregler og følger beste praksis i bransjen for å sikre og beskytte personlige data. Hvis du oppgir kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av Secure Socket Layer Technology (SSL) og lagret med AES-256 kryptering. Selv om ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og implementerer ytterligere aksepterte industristandarder.

6. Bruken av Cookies
Cookies er små filer som brukes til å lagre informasjon om hvilke sider du har besøkt. Cookies kan ikke brukes til å “stjele” informasjon om deg eller datasystemet ditt. Vi bruker cookies for å huske preferansene dine. For eksempel så husker nettsiden hvilke sider du besøkte, slik at vi kan gjøre dem bedre og mer aktuelle neste gang.

Hvis du ikke ønsker cookies kan du velge dem bort under "Internet options" i nettleseren din. Her er en liste over informasjonskapsler vi bruker. Vi har listet dem her, slik at du kan velge om du vil ekskludere informasjonskapsler eller ikke.
 _session_id, unikt token, sessional, Tillater Shopify å lagre informasjon om økten din (henvisning, destinasjonsside, etc).
 _shopify_visit, ingen data holdt, Vedvarende i 30 minutter fra det siste besøket, Brukes av vår leverandør intern statistikkspor for å registrere antall besøk
 _shopify_uniq, ingen data holdt ut, utløper midnatt (i forhold til besøkende) neste dag, teller antall besøk til en butikk av en enkelt kunde.
Vogn, unikt token, vedvarende i 2 uker, Lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din.
 _secure_session_id, unikt token, sessional
 Storefront_digest, unikt token, ubestemt Hvis butikken har et passord, brukes dette til å avgjøre om gjeldende besøkende har tilgang.

7. Eventuelle endringer i retningslinjene
Vi forbeholder oss retten til å endre overstående retningslinjer. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer i retningslinjene vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter. Hvis butikken vår er oppkjøpt eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen din overføres til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

8. Har du spørsmål eller søker kontakt?
Om du ønsker å: Få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlige opplysninger vi har om deg, registrer en klage eller bare ha mer informasjon, kontakt oss via e-post på [email protected] eller ta kontakt i chatten.